Heb jij ook geen zin om de deur uit te gaan tijdens de natte en koude winterdagen? Of vind je het moeilijk om vooruit te plannen in de drukke, lange en warme zomerdagen?

Geef jezelf de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en inspiratie op te doen vanuit je luie stoel! Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om jezelf verder te ontwikkelen door middel van webinars, online leeromgevingen en online praktijklessen.

Zie hier de mogelijkheden die ik je kan aanbieden:

 

Webinars

Ik geef regelmatig webinars om verder in de theorie te duiken. Deze kun je live bekijken of “on-demand”. Deze webinars zijn nu on-demand beschikbaar:

De invloed van de Ruiter

Van Veulen tot Bitloos Rijpaard

Gymnastiserende Oefeningen op Buitenrit

Webinar Serie: Academische Rijkunst Bitloos

Deel 1: Academische Rijkunst Bitloos “Hoe begin je”

Deel 2: Voorwaarts-Neerwaarts Bitloos

Deel 3: Verzameling Bitloos

 

Online les Academische Rijkunst

 

Na de betaling van het on-demand webinar is deze onbeperkt beschikbaar, dit betekent dat je elk moment kunt kijken wanneer het je maar uitkomt. 

 

Online Praktijkles

Lukt het niet om op een van mijn routes ingepland te worden of wil je vaker les krijgen dan mogelijk is in mijn agenda? Via een livestreamverbinding (bijvoorbeeld Skype) is het mogelijk om live les te krijgen met je eigen paard. Mail naar: info@evykovacs.nl voor meer informatie of het inplannen van een les.

Academische Rijkunst Bitloos Online