Home2019-01-23T15:02:06+01:00
2019-01-23T14:25:49+01:00

Centered Riding®

Centered Riding staat letterlijk voor “rijden vanuit je midden”. Het is een manier om o.a. meer lichaamsbewustzijn te krijgen. Wil je lessen volgen in Centered Riding? Lees dan verder.

2020-02-13T11:26:49+01:00

Bitloos rijden

Bitloos rijden kan echt met elk paard en in elke discipline. Met de juiste training zul je merken dat een stuk “controle” niet vanuit het rijden met bit komt. Wil je bitloos leren rijden? Lees dan verder.

Paardijlessen en cursussen

De combinatie van het Bitloos Rijden, Natural Horsemanship, Centered Riding en de Academische Rijkunst vormen voor mij de basis van mijn lessen en cursussen. Deze elementen samen vormen voor mij de cirkel om een goede samenwerking en balans met je paard te creëren.

De lessen en cursussen worden gegeven op locaties in Limburg en Noord-Brabant, bij jou aan huis of op de locatie van Spirithorses.

Groepsles of privéles?

Vragen of inschrijven?

Recensies

“Evy geeft heel fijn en kundig les, aangepast aan jou en je paard. Ze blijft zichzelf bijscholen en ontwikkelen waardoor de lessen ook mee ontwikkelen. Wat ik verder heel fijn vind, is dat ze altijd positief en respectvol blijft, zowel tegen mens als paard. Kortom, zeker aan te raden!”

“Evy geeft op een rustige, onderbouwde manier haar lessen. Ze speelt goed in op de behoefte van het paard en ruiter.
Ik heb al een hoop handvatten meegekregen waar ik mee aan de slag kan. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende les!”

“Elke les word aangepast op paard en ruiter echt super fijn! De tips die je geeft zijn super en handig! Wij kijken elke keer weer uit naar de nieuwe les en wat we weer leren gaan!”

Artikelen

Trainingstrajecten

Heb je interesse in een intensiever traject waarbij je een aantal weekenden achter elkaar serieus aan de slag gaat met je paard in een vaste groep? In 2021 start ik 2 nieuwe trainingstrajecten:   Introductietraject

Tijd en Jonge Paarden

"Aphra en Layla als veulen"   Door de jaren heen ben ik regelmatig bij mensen met jonge paarden gekomen en hebben wij zelf ook veel jonge paarden opgevoed en opgeleid in de kudde. Maar waar

Terug naar de Basis

  Na steeds vele manieren uit te proberen om Layla om te leren gaan met spanning heb ik afgelopen week besloten dat het een mooi moment is om weer even helemaal terug te gaan naar

Go to Top